Hirdetés

A Xiaomi új kamerával turbózhatja fel az olcsóbb mobiljait



|

Természetesen egy szivárogtató adott hírt az esetleges változtatásról.

Hirdetés

Ha új telefon vásárlásáról van szó, akkor rengeteg felhasználó számára bizony az is nagyon fontos szempont, hogy milyen kamerákkal van felszerelve a kiszemelt modell. A Xiaomi például mostanáig előszeretettel használta a Sony 64 MP-s IMX686 szenzorát, ám úgy tűnik, hogy a jövőben már egy másik képalkotó kerül a gyártó olcsóbb eszközeibe.

Hirdetés

A Digital Chat Station néven tevékenykedő szivárogtató a Twitteren számolt be arról, hogy a Xiaomi a későbbiekben egy új, 50 MP-es kamerával fogja felszerelni bizonyos mobiljait. Az 1-1,5 hüvelykes szenzor elvileg így jobb teljesítmény nyújt majd, de azt egyelőre nem tudni, pontosan milyen modell is kerülhet a készülékekbe. A szivárogtató szerint előfordulhat, hogy az IMX766 lesz a befutó.

Az IMX766 azért is tűnhet jó választásnak egyébként, mivel több gyártó, köztük a OnePlus és a Honor is alkalmazta már, szóval elég elterjedt képalkotóról van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.