Hirdetés

A zene is szebben szól Sony Ericsson tartozékokkal



|

Hirdetés

HPM-65 sztereó hordozható headset A Sony Ericsson összes hordozható fülhallgató-mikrofonjához hasonlóan, a WalkmanŽ márkanevű HPM-65 készüléket is a lehető legjobb hangminőségre tervezték mind beszéd-, mind zenehallgatás esetén. A fülhöz illeszkedő sportos kialakítás stabilan rögzíti a készüléket, ezért a HPM-65 az aktív életstílust kedvelők tökéletes fülhallgató-mikrofonja. A puha szilikonból készült fülpárnák viselete kényelmes, a belőlük hallható zenére pedig a mély és magas hangok kellemes kiegyensúlyozása jellemző. A 3,5 mm-es dugaszba másik fülhallgató is csatlakoztatható. A tetszetős fehér és szürke kialakítás a rugalmas füldugóval a sportos külső, a kis méret és a tiszta hang közötti tökéletes egyensúly kiváló példája. 2006 harmadik negyedévétől lesz kapható hazánkban.
HPM-82 sztereó hordozható headset Kedvenc zenénk hallgatása csak tökéletes hangminőség mellett lehet élvezetes. A stílusos és praktikus kialakítású, WalkmanŽ márkanevű HPM-82 készülékkel garantált a tiszta hang, miközben telefonjáról hallgatja kedvenc zenéit. A mély hangok tökéletes élvezetéhez többféle méretű szilikon fülrészből választhatja ki az Önnek megfelelőt. A 3,5 mm-es dugaszba másik fülhallgató is csatlakoztatható. A telefont elő sem kell vennie: a stílusos, fényes fekete távvezérlővel intézheti a telefonhívásokat, kezelheti lejátszási listáit, lejátszhatja és szüneteltetheti a zeneszámokat, kiválaszthatja a következő vagy az előző dalt, és szabályozhatja a hangerőt. 2006 harmadik negyedévétől lesz kapható hazánkban.
HPM-85 sztereó hordozható headset Ha kiváló minőségű zenét szeretne hallgatni otthonában vagy útközben, akkor ez az Ön tökéletes sztereó fülhallgató-mikrofon megoldása. A mindig népszerű, klasszikus kialakítás minden egyes részlete a kivételes zenei élményt szolgálja. A nagyteljesítményű neodímium-mágneses hangszórók és a 30 mm átmérőjű fejpánt tökéletes a mély hangok megszólaltatására és a torzítás csökkentésére. A megformált fejpántnak, valamint a jól illeszkedő, kifordítható és csak az egyik fül használatát is lehetővé tevő fülpárnáknak köszönhetően a HPM-85 viselése rendkívül kényelmes. A 3,5 mm-es dugasz lehetővé teszi a különböző zenei eszközök közötti váltást, a praktikus és stílusos távvezérlőnek köszönhetően a hívások kezeléséhez és a kivételes zenei élmény élvezetéhez pedig elő sem kell vennie zsebéből telefonját. 2006 negyedik negyedévétől lesz kapható hazánkban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.