Hirdetés

Acer netbook egyetlen SMS-ért?



|

Ha nem is mindenkinek, de egy szerencsés SMS küldőnek Acer netbook jár!

Hirdetés

Októberi SMS nyereményjátékunk nyertese egy Acer Aspire One 751 típusú netbook boldog tulajdonosa lehet, amennyiben kérdésünkre jó választ ad, és azt szöveges üzenetben elküldi nekünk, majd pedig önnek kedvez a szerencse!

asone751_1.jpg
 

Az Acer apró netbookja nem is olyan apró - amellett, hogy mérete alapján valóban pici és könnyen hordozható, a képernyője a mininoteszek között is jelentős, 11,6 hüvelykes WXGA. Az 1,33 GHz-es Intel Atom processzorra épülő apróságban 1 gigabájtnyi DDR2 rendszermemória dolgozik, adatainkat pedig 160 gigabájtnyi merevlemezen rendezgethetjük. Kártyaolvasó, webkamera, Wi-Fi egészíti ki az élményt, így a kis Aspire One kiválóan alkalmas "munkába járó", vagy épp kiegészítő gépnek, de akár iskolába, vagy utazáshoz is.


Most bárki megnyerheti az Aspire One 751-et, ehhez csupán játszania kell - a részleteket megtalálja a PC World októberi SMS nyereményjáték aloldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.