Hirdetés

Akár ingyen is hozzájuthatsz a Galaxy S8-hoz



|

A Galaxy Note 7-tulajdonosok kedvezménnyel vagy akár ingyen frissíthetnek majd a Galaxy S8-ra.

Hirdetés

Igazán sok fejfájást okozott a Galaxy Note 7 a felhasználók számára, és foltot hagyott a Samsung hírnevén is. A gyártó ezt szeretné ellensúlyozni, ezért egy új kompenzációs programot készít elő a Galaxy Note 7-vásárlók számára. 

Hirdetés

Ennek keretében a felhasználók kedvezménnyel vagy akár ingyen is hozzájuthatnak a Galaxy S8-hoz. A programban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Galaxy Note 7-et egy Galaxy S7 vagy egy Galaxy S7 edge készülékre cserélték be az első vagy a második visszahíváskor. 

Aki így tett, az a jövőre érkező Galaxy S8-ra cserélheti majd be az új készülékét. A Samsung célja az, hogy könnyebb legyen a váltás a jövő évben. 

Az, hogy a csere ingyenes lesz-e, attól függ, hogy a Galaxy Note 7-et valaki az első vagy a második visszahívás alatt cserélte be egy Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge készülékre. 

Egy dél-koreai új csereprogram alapján egyébként a cég hazai ügyfelei a Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge árának a feléért kapják majd meg a Galaxy S8-at vagy a Galaxy Note 8-at. 

A Samsung Galaxy S8 várhatóan március elején kerül a boltokba. A fejlesztése egy kicsit csúszik, ugyanis még mindig nem tudni, hogy mi baja a Galaxy Note 7-nek

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.