Hirdetés

Aki azt hiszi, hogy az iPhone 12 drága, az nem látta az arany borítású változatot



|

A luxus-kiadású termékeket gyártó Caviar állt elő egy sor különleges dizájnnal az Apple legújabb telefonjaihoz, de ennek természetesen az árát is megkérik.

Hirdetés

Az Apple nemrég bejelentette a legújabb iPhonokat, melyek hazánkba ismét megemelkedett áron érkeznek. Az cég telefonjaival szemben mindig is felmerült a vád, hogy túlárazottságukból kifolyólag már inkább státusszimbólumnak számítanak, mintsem olyan eszköznek, amiért esszerű ekkora összegeket elkérni.

Az orosz Caviar nevű gyártó most előállt az iPhone 12 Warrior Collectionnel, melynek kapcsán fel sem merül a fenti vita, hiszen nyilvánvalóan azoknak szánják, akik szeretnék megmutatni, milyen vaskos pénztárcával rendelkeznek.

Hirdetés

A különleges kiadású iPhone Prókat és Pro Maxokat azzal a szlogennel árulja a gyártó, hogy a telefon manapság olyannyira elengedhetetlen kelléke az ember életének, mint letűnt korok harcosainak a fegyverük. A dizájnokat is ennek fényében alkották meg, így akad itt többek között lovag, viking és szamuráj kiadás is. 

A legdrágább - stílszerűen Imperator névre keresztelt - eszközért nagyjából 15 és fél millió forintot (47.690 dollárt) kérnek el: ez egy arannyal futtatott, 512 gigabájtos iPhone 12 Pro Max, de ugyanebből a kiadásból választhatunk "sima" iPhone 12 Prót is másfél millió forinttal olcsóbban.

Akinek esetleg kedve támadt elverni egy kisvárosi lakás árát, az nyugodtan látogasson el a Caviar honlapjára és nézzen szét a kínálatban, hiszen biztosan talál kedvére valót speciális készülékek között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.