Hirdetés

Alcatel 757 - MP3 és videófelvétel



|

Hirdetés

A beépített digitális VGA fényképezőgéppel 30 másodperces felvételeket készíthet hanggal együtt. A felvételeket két kattintással megoszthatja MMS vagy IrDA segítségével. A telefonkönyv neveihez is rendelhet felvételeket, hogy lássa, ki hívja Önt. Sőt képernyővédőnek is beállíthatóak. Felvétel közben zoomolhat, beállíthatja a fényérzékenységet, és megadhatja, hogy hangfelvétel is társuljon-e a kliphez. A szoftvercsomag segítségével a felvételeket a számítógépre küldheti és ott szerkesztheti. A felvételt tetszés szerint vághatja és hangokkal láthatja el. A beépített kamerával bármilyen fényviszonyok között készíthet fényképeket. Ezek lehetnek önálló felvételek, mozaikképek vagy négy képből álló animációk is. A színeffektekkel (fekete-fehér, szépia, negatív és fénykontúr) különféle hatásokat érhet el. A fényképekhez akár hangfelvételt is készíthet. A képet a felvételt követően elforgathatja és átméretezheti, valamint keretekkel és bélyegzőkkel is kiegészítheti. Az MMS/IrDA kapcsolattal könnyen el is küldheti a fényképeket más telefonra vagy egy e-mail címre.
A CD-minőségű MP3 dallamok a hívásokat kristálytiszta hangzású zenével jelzik. A telefon már tartalmaz egy ismert, ingyenes dallamot MP3 formátumban. A One Touch™ 757 20 másodperces MP3 dallamok gyűjteményét tartalmazza. Kedvenc zenéit MP3 dallamokká alakíthatja a mellékelt szoftvercsomaggal. MMS vagy IrDA kapcsolaton keresztül más telefonokra is elküldheti a dallamokat. A WAP-on keresztül (legfeljebb 150 KB) vagy a számítógépről újakat is letölthet. A nagy, színes képernyő és a kiváló hangminőség új kategóriát képvisel a mobil játékok között. Egyszerre használhatja a navigációs- és a tüzelőgombot. Az új játékok letöltése egyszerű és gyors, így soha nem kell majd unatkoznia. A készülék képességeinek teljes kihasználása érdekében minden játék és alkalmazás a One Touch 757 hardveréhez igazodik. A programok futása zökkenőmentes, a grafika pedig gyönyörű.
Műszaki adatok: - Méret: 106 x 46 x 18,5 mm - Tömeg: 92 g - Akkumulátor: Líthium (950 mAh) - Készenléti idő: max. 250 óra (Paging 5, statikus) - Beszélgetési idő: max. 9 óra (Pmin, 50% DTX) - Kijelző: LCD TFT, 262 000 szín, 128*160 képpont, 33*41 mm - Beépített VGA digitális fényképezőgép - Hangvezérlés, hangjegyzet, hanghívás - Grafikus határidőnapló - Többszintű telefonkönyv - MMS, EMS, SMS - Infravörös felület és USB/IrDA adapter - Támogatott videóformátumok: .3gp (H263/AMR, MPEG4), .mp4 - Támogatott képformátumok: JPG, GIF, aGIF, PNG, BMP, WBMP - Támogatott hangformátumok: MP3, MIDI, SP-MIDI, i-Melody, AMR, PCM (Java™) - Többszólamú dallamok és hangok (32 szólam, 128 hangszer és 47 dobkészlet) - Beépített Java™ játékok és alkalmazások* - Számológép, pénznemváltó - Beszédkódok (EFR / FR / HR) - Felhasználói adatmemória: 4 Mbyte - Három sáv: E-GSM 900/DCS 1800/PCS 1900 - WAP 2.0 Openwave mikroböngészővel - GPRS 10-es osztály - Java™ MIDP 2.0
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.