Hirdetés

Android került egyes gyári TouchPad táblákra?



|

Ha igaz a pletyka, akkor vélhetően néhány elégedetlen alkalmazott partizánakciójáról lehet szó.

Hirdetés

Meglehetősen hihetetlenül hangzó hírek érkeztek tegnap a HP háza tájáról, állítólag egyes vásárlók meglepődve tapasztalták, hogy a hivatalos csatornán keresztül, nem másodkézből beszerzett TouchPad táblagépükön WebOS helyett Android operációs rendszer található.

 

 


Az elsőre viccnek tűnő beszámolók ettől függetlenül akár igazak is lehetnek, legalábbis a HP azonnal vizsgálatot indított az ügyben. Philip Robb, a vállalat nyílt forráskódú szoftverekkel foglalkozó részlegétől megerősítette, hogy természetesen sosem adtak engedélyt az Android előtelepítésére, noha a fejlesztői közösségnek nyújtanak némi nem hivatalos támogatást a Google operációs rendszerének a táblájukon való működőképessé tételéhez.


Meglehetősen kevés konkrét információ érhető el az ügyben, még azt sem tudni, hogy az Android melyik verziója landolt állítólag a TouchPadeken, így egyelőre nem zárható ki, hogy csak egy kacsáról van szó. Ettől függetlenül a HP kommunikációja szerint az illetékesek komolyan veszik a dolgot, hamarosan minden bizonnyal fény derül az igazságra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.