Hirdetés

Androidos értesítéseket tükröz Windows 10-re a Cortana



|

Hazánkban nem tesztelhető a funkció, de tudunk alternatívát ajánlani.

Hirdetés

A Cortana alkalmazás legújabb androidos verziója már képes a telefonokon és táblagépeken megjelenő értesítéseket áttükrözni a legújabb Windows 10 Insider Preview előzetesre. A funkciónak köszönhetően a Windows 10 értesítési központjában is megjelennek többek közt az elmulasztott hívásokról, beérkezett üzenetekről, alacsony akkutöltöttségről tájékoztató üzenetek.

Hirdetés


Sajnos Magyarországon nem elérhető a Cortana, így hazai felhasználók maximum trükközve lehetnek képesek tesztelni a fejlesztést. Szerencsére tudunk egy nem csak elérhető, de sokkal fejlettebb alternatívát ajánlani: a Pushbullet szintén képes tükrözni az értesítéseket, továbbá lehetőséget ad SMS-ek olvasására és írására, üzenetek és állományok küldhetőek vele a különféle eszközök közt.


(Forrás: 9to5Google, Reddit)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.