Androidra is jön a 3DMark



|

Jövőre lesz elérhető a szoftver okostelefonokra és tabletekre szánt változata.

Tegnap a Futuremark hivatalosan is bejelentette, hogy jövőre piacra kívánják dobni a 3DMark androidos változatát. A világ valószínűleg legismertebb szintetikus teljesítménymérő szoftvere 1998 óta van jelen a piacon, és szinte azóta elmaradhatatlan kelléke minden grafikus vezérlő tesztjének.

 

 


Természetesen a 3DMark által adott pontszám nem csak a GPU számítási teljesítményét, hanem a komplett konfiguráció teljesítőképességét hivatott reprezentálni, ez a Google rendszerén futó változat esetében sem lesz másképp. A cég szerint a mérések három fő részre fognak oszlani: a program elsőként általános feladatokkal, majd bonyolult fizikai szimulációkkal fogja terhelni a központi egységet, végül pedig a grafikus alrendszer kerül kínpadra.


Érdekes, hogy a Futuremark állítása szerint az androidos verzió által adott eredmények nyugodtan összehasonlíthatóak lesznek a 3DMark Windows 8-as változatáéval, ezen felül a pontszámok online adatbázisba történő feltöltését is lehetővé teszik majd.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.