Hirdetés

Apró MID az Inventec-től



|

Csupán az árazás lehet probléma az N18c esetében.

Hirdetés

Az idei Computex kimondottan mobilos szempontból meglehetősen unalmasra sikeredett: főként a tabletek uralják a felhozatalt - de azok minden mennyiségben -, a kiállított netbookok és notebookok szintén nem túl érdekesek, telefonokról pedig szinte nem is hallani.

 

 

Egy üde folt azért mindig akad: a kínai Inventec bemutatta az N18c (avagy Dr. Eye) nevű mobil internetes eszközét, amely ugyan nem túl eredeti találmány, de legalább ilyet még nem láttunk más gyártótól a kiállításon.

 

A MID érintőkijelzője 4,8 col átmérőjű, a panel felbontása 640×480 pixel. Sajnos nem minden specifikációja ismert, de tudjuk, hogy van benne Wi-Fi-vezérlő és 3G-modem, továbbá az előlap alatt megbújó kamera segítségével videocsevegésre is alkalmas. Jelen pillanatban Google Android 1.6-ot futtat, de a nemsokára várható nemzetközi megjelenésekor elvileg már a 2.1-essel érkezik. Az ára várhatóan 400 dollár körül fog alakulni, amely durván 93 ezer forintot jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.