Hirdetés

Az androidos Chrome egy közelgő újdonsága segít elkerülni egy kellemetlen helyzetet



|

Már lehet tesztelni a funkciót, ami valójában egy pofonegyszerű dolog, de nagyon jól jöhet.

Hirdetés

Ahogy az asztali gépeken elérhető nagytestvérben, úgy az androidos eszközökre letölthető Google Chrome-ban is megnyithatunk egyszerre több lapot, amelyek között egyszerűen váltogathatunk.

Ez a funkció nagyon hasznos, ha például egy vásárlás miatt szeretnénk utánanézni bizonyos dolgoknak, de munka során is jól jöhet. Ha végeztünk a kutakodással, akkor arra is van lehetőségünk, hogy egyszerre bezárjuk az összes lapot, és sajnos előfordulhat, hogy meg is tesszük ezt, majd csak később kapcsolunk, hogy talán mégsem kellett volna.

Hirdetés

Az ilyen szerencsétlen helyzetek elkerülése végett lehet hasznos az androidos Chrome egyik érkező újdonsága, aminek gyakorlatilag az a lényege, hogy szimplán rákérdez arra, hogy biztosan be szeretnénk-e zárni az összes lapot. A Google Chrome Canary 100-as verziójában már be is kapcsolható ez az apróság, de azt még nem tudni, hogy a böngésző éles változatában mikor találkozhatunk majd a felugró ablakkal.

Jó kérdés, hogy a Google miért várt eddig egy ennyire alapvető funkció bevezetésével, de ugyebár jobb később, mint soha.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.