Hirdetés

Az ASUS a négyest átugorva dobhatja piacra a ROG Phone 5-öt



|

Lehet, hogy a tajvani gyártó nem azt a nevet adja majd következő telefonjának, amire valószínűleg sokan száímtottak.

Hirdetés

Az elmúlt években elég nagy figyelmet kaptak a mobilos játékok több nagyobb stúdiótól is, ráadásul számos olyan multiplatform cím van, amit gond nélkül pörgethetünk androidos és iOS-es készülékeken is. Időközben pedig megjelentek a piacon az olyan mobilok, amelyek kifejezetten játékra lettek tervezve, ami azt jelenti, hogy elég sok hasznos extra tulajdonsággal lettek felruházva, elég csak például az ASUS gamertelefonjaira gondolni.

A jelek szerint a tajvani vállalat hamarosan be is mutatja a következő ilyen mobilját, ami elképzelhető, hogy nem a logikusnak tűnő ROG Phone 4 nevet kapja majd.

Hirdetés

Napvilágot látott ugyanis egy fotó, amin állítólag az új készülék látható, és a hátulján látható "05" alapján erős a gyanú, hogy a ROG Phone 5 lesz a gyártó újdonságának valódi neve. Ez egyébként nem is lenne túl meglepő lépés, ugyanis Tajvanban és Kínában is szerencsétlen számnak tartják a 4-est, és előfordult már, hogy más gyártók is kihagyták ezt a számot a felhozatalukból. 

Persze a fenti információt egyelőre nem szabad még hivatalosnak tekintetni, hiszen az ASUS bejelentésére még várnunk kell, de a közeljövőben jó eséllyel fény derül majd az igazságra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.