Hirdetés

Az iPhone 4-gyel konkurálhat a Gyalogkakukk



|

A Palm új mobilján már WebOS 2.0 fut, és a kijelzőjének felbontásával sem lesz probléma.

Hirdetés

Már többször felvetettük, hogy az okostelefonok egyik nagy hátránya pont a sokrétű funkcionalitásukból adódik - egyszerűen szólva sok mindent kifecsegnek magukról, és esetenként a tulajukról is. Mindez veszélyeztetheti a privát szféra biztonságát, amely alapvetően súlyos probléma, ám időnként hasznos lehet.

 

 


Jelenleg az utóbbi kategóriába tartozó értesülésekről beszélhetünk, legalábbis a mi relatív szempontunkból: a WebOS-re fejlesztők előszeretettel építik be a termékeikbe a Metrix nevű statisztikai csomagot, amely láthatóan teszi a dolgát, bármin is futtatják. Nemrégiben a FourSquare fejlesztői felfigyeltek egy Roadrunner nevű, WebOS 2.0-át futtató mobilra, amelyről ezen kívül csak azt tudni, hogy 320×480 pixeles kijelző került bele.


A második menetben kiszivárgott információk ennél jóval érdekesebbek: feltűnt az előbb említett telefon testvére, amely még egy HD utótagot is kapott. Az ok nyilvánvaló: a képernyője 960×640 képpontos, amely megegyezik az iPhone 4-esben használt Retina Display felbontásával. Egyelőre nem tudni, hogy ezen készülékeket mikor jelentheti be a Palm/HP, de remélhetőleg még idén kapunk róluk némi értékelhető információt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.