Hirdetés

Az LG G5-nek még a javítása is moduláris



|

Az iFixit szakemberei szerint könnyedén javítható az LG csúcskészüléke.

Hirdetés

Több kellemetlen meglepetést is okozott az LG G5 - például kiderült, hogy a fém házat műanyagba burkolták, illetve a kamerás összehasonlító tesztek eredményei sem túl biztatóak. Ennek ellenére még mindig kiváló készülék, és jó hírek is vannak. 

Hirdetés

Az iFixit például arra jutott a boncolása során, hogy az eszköz nem csak a kiegészítőivel kapcsolatban moduláris, de a javíthatóságát tekintve is, belül. 

A G5 a legtöbb okostelefonnál könnyebben javítható: az USB port például azon a modulon van, amivel az akkut lehet cserélni. Így nem muszáj az egész telefont cserélni, ha az USB port sérül. 

A kijelző két csavarral eltávolítható, vagyis egy törött képernyőt nagyon egyszerű cserélni - bár valószínűleg olcsó nem lesz, ugyanis a panel és a képernyő egyben vannak. 

A többi alkatrész szintén moduláris, így megbontott készülékháznál bármit egyszerű cserélni vagy javítani. Az iFixit 8 pontot adott a lehetséges 10-ből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.