Hirdetés

Az LG U+ bejelentette az Optimus Biget



|

Itthon nem lesz kapható a 4,3 colos kijelzővel szerelt okostelefon.

Hirdetés

Dél-Koreában az LG saját mobilszolgáltatója hivatalosan is lerántotta a leplet az Optimus Big (LU-6800) névre hallgató, régóta pletykált telefonjáról. Sajnálatos módon a vállalat rossz szokásához híven ezúttal sem szolgált részletes specifikációkkal, bár a jelenlegi álláspont szerint az eszköz nem lesz kapható a nemzetközi piacon.

 

LG Optimus Big (LU-6800)
LG Optimus Big (LU-6800)


A legújabb Optimus nevében lévő „Big" szócska értelemszerűen az érintőkijelzőre vonatkozik, a vélhetően 800×480 pixeles NOVA érintőpanel 4,3 col átlójú. Ez a típusú megjelenítő az Optimus Blackben debütált, érdekessége a 700 candela per négyzetméteres maximális fényerő.


Egyéb ismert specifikációk: Google Android 2.2, 1 GHz-es processzor, 16 GB háttértár, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n, 5 megapixeles hátlapi kamera (autofókusszal és vakuval), HDMI-kimenet, 1500 milliamperes akkumulátor. Az LG Optimus Big április 28-tól lesz kapható Dél-Korában, az ára a választott konstrukciótól függ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.