Hirdetés

Baj van a OnePlus 3 frissítésével



|

A problémák miatt már vissza is kellett hívni az OxygenOS 3.2.0-t.

Hirdetés

A OnePlus csak alig indította útjára a várva-várt frissítését a OnePlus 3 készülékhez, az OxygenOS 3.2.0 verzióját máris vissza kellett hívja, ugyanis a felhasználók problémákat tapasztaltak a frissítéskor. 

Hirdetés

Az OTA frissítést 48 órán belül szerette volna mindenkihez eljuttatni a gyártó. A szokásos hibajavítások mellett teljesítménybeli optimalizációkat is tartalmazott a csomag, javított a sokat kritizált RAM-kezelésen, illetve elérhetővé tette az sRGB kijelzőmódot a képernyőproblémák orvosolásához. A kamerán és a hangszóró minőségén is javítottak. 

A vállalat szerint a felhasználók nehézségekbe ütköztek a rendszer frissítésekor, azonban a pontos részletekre nem tértek ki - nem tudni, hogy mennyire súlyos a helyzet, és mennyit késhet a visszahívott frissítés. 

A OnePlus 3 a jelenlegi piac egyik figyelemreméltó készüléke, kiváló ár-érték aránnyal. A mostani frissítésnek a legtöbb dolgot javítania kellene, amit a tesztekben kritizáltak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.