Hirdetés

Beárazódott a középkategóriás Sony XPERIA M2



|

LTE modem és NFC chip is került a bruttó 279 eurós okostelefonba.

Hirdetés

A Sony hétfői MWC-s sajtóeseményének sztárjai az XPERIA Z2 csúcsmobil és felső kategóriás XPERIA Z2 Tablet voltak, azonban a gyártó csendben leleplezte mellettük a középkategóriás XPERIA M2 okostelefonját is. Ugyan a készülék nem fogja megrengetni a világot, azonban áprilisi piacra kerülése után jó ideig remek ár-érték arányú megoldást jelenthet az ésszerű összegért minőségi okostelefonra vágyók számára.
 

Hirdetés


Az Amazon német kirendeltségének weboldalán megtalálható adatlap szerint a Sony XPERIA M2 bruttó 279 eurós áron kerül majd piacra, amely átszámítva olyan 86 ezer forintot jelent. Ezért cserébe a vásárlók 4,8 colos és 960×540 pixeles érintőkijelzőt, autofókusszal és vakuval kiegészített 8 megapixeles Exmor RS hátlapi kamerát, négymagos és 1,2 gigahertzes processzorú Qualcomm Snapdragon 400 lapkakészletet, 1 GB memóriát, 8 GB bővíthető háttértárat, LTE modemet és NFC chipet kapnak. Természetesen a készülék minden szükséges egyéb hálózati vezérlővel is rendelkezik: akad benne Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, HSPA+ (21 / 5,76 Mbps) és A-GPS is.


Az egyéni kezelőfelülettel ellátott Android 4.3-at futtató Sony XPERIA M2 okostelefon 2300 milliamperes akkujával együtt 148 grammot nyom, a mérete 140 × 71 × 8,6 milliméter.


(Forrás: XPERIABlog, Amazon.de)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.