Hirdetés

Befejezte a saját mobilok tervezését a Blackberry



|

Innentől kezdve csak átcímkézett készülékeket dob piacra a vállalat.

Hirdetés

Komoly meglepetést okozott a július végén bemutatott Blackberry DTEK50, ugyanis ez a kanadai gyártó első átcímkézett mobilja. A hardveréhez gyakorlatilag nincs közük a vállalat mérnökeinek, egy Alcatel Idol 4-ről van szó. A szoftverét szerencsére már házon belülről támogatja a Blackberry, a Privhez hasonlóan a DTEK50 is minden hónapban megkapja az Android aktuális biztonsági javításait.


Hirdetés


A közelmúltban többször is felröppent a pletyka, hogy a Blackberry végleg befejezheti a saját hardverek tervezését, a mai napon pedig hivatalossá vált az üzleti lépés. John Chen ügyvezető igazgató szerint mostantól nem foglalkozik hardverfejlesztéssel a Blackberry, azonban a mobilos piacról nem fog egy az egyben kilépni, helyette más cégek által készített mobilokat forgalmaz majd a saját márkaneve alatt.



A témához kapcsolódik, hogy a jelek szerint a nagyon közeli jövőben bemutatkozhat a Blackberry DTEK60 okostelefon. A pletykák alapján 5,5 hüvelykes QHD kijelzőre, Qualcomm Snapdragon 820 lapkakészletre, 4 GB memóriára, 21 megapixeles hátlapi kamerára, továbbá beépített ujjlenyomat-olvasóra lehet számítani. Nem világos, hogy ezúttal milyen készüléket címkézett át a vállalat.


(Forrás: Recode)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.