Hirdetés

Bemutatkozott a Samsung Pay Mini



|

Az online fizetések megkönnyítésére találták ki a szolgáltatást.

Hirdetés

Addig kell ütni a vasat, amíg izzik. A Samsung javában dolgozik az online és offline fizetésre egyaránt alkalmas Pay szolgáltatásának szélesebb körű elérhetővé tételén, ám emellett a mai napon bejelentette a Pay Mini-t is. Testvérétől eltérően a Samsung Pay Mini specifikusan az online fizetések megkönnyítésére lett kitalálva, és az benne a pláne, hogy a megszokott Pay-től eltérően nem csak a Samsung mobiljaival és okosóráival használható, hanem bármely legalább 720p-s kijelzővel szerelt és Android 5.0-t futtató készülékkel kompatibilis. Cserébe a "fizikai" üzletekben akkor sem lehet fizetni a Minivel, amennyiben ezt az adott telefon hardvere önmagában lehetővé tenné.


Hirdetés


A Pay Mini a jövő héttől elsőként Dél-Koreában válik majd tesztelhetővé, a nemzetközi debütálásának részleteiről egyelőre nem osztott meg információkat a Samsung. A kompatibilis webhelyeken való egyszerűbb fizetés mellett a szolgáltatás legnagyobb előnyét a hozzá kapcsolt szolgáltatások adják majd: a felhasználók például ajándékokra vagy engedményekre beváltható pontokat gyűjthetnek a vásárlásaikkal, vagy éppen digitális jegyet válthatnak a tömegközlekedési eszközökre.


(Forrás: Samsung, PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.