Hirdetés

Bemutatkozott az idei Samsung Galaxy Tab A 7.0



|

Korrekt ajánlatnak tűnik az alsó-középkategóriás táblagép.

Hirdetés

A Samsung mindenféle felhajtás nélkül piacra dobta a Galaxy Tab A 7.0 (2016) táblagépét. Az alsó-középkategóriás modell még nem bukkant fel a vállalat hazai webhelyén, de Németországban már megvásárolható, az ára bruttó 169 euró (nagyjából 52 ezer forint).


Hirdetés


Ennyi pénzért cserébe nem kell világmegváltó eszközre számítani, papíron ennél minimálisan jobb eszközök is kaphatóak azonos áron. Ettől függetlenül a Samsung terméke korrekt választás lehet mindazok számára, akik bizalmi megfontolásból inkább a közismert és elismert gyártók termékeit preferálják. A specifikációi alant olvashatóak, a legnagyobb hátrányainak az Android 5.1 rendszer és 8 GB beépített háttértár nevezhetőek, bár az utóbbi probléma akár 200 gigabájtos microSD-vel is orvosolható.


Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) specifikációk:

- 7 hüvelykes és 1280×800 pixeles érintőkijelző, TFT
- 2 MP-es előlapi kamera, 5 MP-es és autofókuszos hátlapi kamera
- Négymagos és 1,3 GHz-es processzor
- 1,5 GB memória, 8 GB háttértár (~4,3 GB használható fel szabadon)
- microSD foglalat (max. 200 GB)
- Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, GPS/GLONASS
- Google Android 5.1 OS
- 4000 milliamperes akku
- 283 grammos súly
- 187 × 109 × 8,7 mm-es méret



(Forrás: SamMobile, Samsung, Conrad)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.