Hirdetés

Biztonsági újítások a következő Androidban?



|

Egy beszámoló alapján az új verzióban a védelemre fókuszál a Google.

Hirdetés

Az Android platform következő változata talán a júniusi Google I/O 2014 konferencián fog bemutatkozni, ám egészen eddig semmiféle információ sem érkezett a szoftver várható újdonságairól. A The Information beszámolója alapján ennek az lehet az egyik oka, hogy látványos újítások helyett motorháztető alatti fejlesztéseket végez rajta a keresőcég.
 

Hirdetés


A következő Android elméletileg a biztonság terén jelenthet majd előrelépést, ugyanis a Google szeretné az üzleti felhasználók számára is optimális választássá avanzsálni az operációs rendszert futtató telefonokat és táblagépeket. A vállalati ügyfelek megfelelő büdzsé megléte esetén az Apple termékeit preferálják, ugyanis azokat a szigorúbb menedzselhetőségük és zártságuk miatt biztonságosabbnak tartják.


A Samsung már jó ideje végez specifikusan vállalati felhasználóknak szánt fejlesztéseket, azonban a gyártó KNOX névre hallgató megoldása kizárólag a saját androidos eszközein érhető el, a Google szeretné az összes partnerének termékeit biztonságosabbá tenni.


(Forrás PhoneArena | Illusztráció: Norebbo.com)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.