Hirdetés

Bomba vétel az olcsó ZTE Blade A1 mobil



|

Ujjlenyomat-olvasó és 2 GB RAM található a készülékben.

Hirdetés

A mobilos fronton már Magyarországon is jó ideje erősen mozgolódó kínai ZTE kiváló ár-érték arányú okostelefont mutatott be a hazájában. A Blade A1 névre keresztelt készülék 2015. december 11-től 599 jüanért (olyan 27 ezer forintért) lesz elérhető, ennyiért cserébe pedig minden jóból jutott belőle egy kicsi.

Hirdetés


Az Android 5.1 rendszerű telefon legnagyobb eladási pontjait a beépített ujjlenyomat-olvasó és 2 GB memória jelentik, ebben az árkategóriában még a noname gyártóktól sem láttunk ilyen kombinációt. Persze a bővíthető 16 GB háttértár, továbbá a 8 / 13 megapixeles kamerák sem hangzanak rosszul, főleg mivel a hátlapi autofókuszos és vakus. Az érintőkijelzője 5 hüvelykes és 1280×720 pixeles, az akkuja 2800 milliamperes, a processzora pedig egy négymagos és 1,3 GHz-es MediaTek.


A ZTE egyelőre nem árult el semmit a Kínán kívüli esetleges forgalmazás kapcsán, azonban a Blade termékcsalád tagjai aránylag rendszeresen megérkeznek az európai piacokra is; reméljük a legjobbakat.


(Forrás: GSMArena, CNBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.