Hirdetés

Brother: Nyomtatás okos mobilokról



|

Ezentúl iPhone-okról, illetve Android operációs rendszerű okos mobilokról is elérhető a nyomtatási és szkennelési funkció

Hirdetés

Új funkciókkal bővültek a Brother nyomtatói. Ezentúl iPhone-okról, illetve Android operációs rendszerű okos mobilokról is elérhető a nyomtatási és szkennelési funkció. Természetesen az idén ősszel megújult tintás termékcsalád DCP-J315W, DCP-J515W és a DCP-J715W tagjait is használhatjuk ezekről a telefonokról.

 

 

DCP-J315W
DCP-J315W

 

 

A Brother új, ingyenesen letölthető iPrint&Scan alkalmazásával iPhone, iPad, iPod Touch mobilkészülékekről és Android operációs rendszerű telefonokról nyomtathat és szkennelhet közvetlenül, wireless hálózaton belül. Kényelmes és egyszerűen használható, az alkalmazás letöltése után a mobilkészülék automatikusan megkeresi a rendelkezésre álló eszközöket a helyi vezeték nélküli (wireless) hálózaton. Az alkalmazás elérhető az iPhone 3.0 és az Android 1.6 vagy újabb operációs rendszerű telefonokhoz.

 

Az okos mobil fotóalbumából és közvetlenül a telefon kamerájáról tudunk nyomtatást küldeni a kompatibilis Brother készülékekre. A fotónyomtatás alapbeállításai kezelhetők a mobiltelefon kijelzőjén. Választható a másolatok száma, a papír tipusa vagy a fotópapír mérete, így ha például a Brother A3-as tintás multifunkciós modelljeire nyomtatunk, választhatjuk a szokásos 10x15cm és A4-es méret mellett az A3-as szegély nélküli fotónyomtatást is. A hálózatra csatlakoztatott nyomtató akár 30 mp alatt kinyomtatja a telefonról elküldött 10x15 cm-es normál fényképet.
A szkennelési funkciónál beállítható a felbontás, illetve az, hogy színesben vagy fekete-fehérben olvassa be a készülék a dokumentumot illetve képet. Ha egy régi fényképet szeretne megosztani barátaival vagy családtagjaival, egyszerűen szkennelje be a multifunkciós készülékbe, és az máris megjelenik iPhone vagy Android operációs rendszerű készülékén.
A fotót ezután elmentheti a készülék fényképalbumába vagy továbbküldheti JPEG vagy PDF formátumban is, így a weben vagy e-mailen keresztül is megoszthatja azokat barátaival és családtagjaival.

 

Cikkünket a ComputerWorld-től vettük át.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.