Hirdetés

Brutális aksival és 5G-vel támadnak a Realme új olcsó mobiljai



|

A Narzo 30 egyik változata sem spórol a milliamperórákkal.

Hirdetés

A Realme idehaza nem túl széles körben ismert kínai márka, pedig a hatalmas BBK kötelékébe tartozva olyan brandekkel áll közeli rokonságban, mint a OnePlus, az Oppo, vagy a Vivo. A 2018-ban alapított gyártó már mobilok tízmillióit adta el, Narzo nevű sorozata pedig a kifejezetten olcsó szegmensben versenyez, méghozzá tetszetős specifikációkkal.

A cég nemrég jelentette be, hogy némi ázsiai előjáték után az Egyesült Királyságban is piacra dobják a modellcsaládhoz tartozó Narzo 30-mobilokat. A Realme ezzel rögtön két jóárasított telefont is Európába hoz, melyek mindegyike másban domborít. A 139 eurós Narzo 30A fő erőssége a brutális, 6000 mAh-s akkumulátor, amivel a gyártó 46 napos készenlétet, 52 órányi beszélgetést, 27 óra streaminget és 10 óra játékot ígér.

Hirdetés

A készülék 6,5 hüvelykes, 720X1600-as felbontású kijelzőt kapott, odabent pedig a Helio G85 chipset dolgozik. Ami a kamerákat illeti, a telefon 13 megapixeles, MI-támogatott dupla lencsével örökíti meg a pillanatot, a szelfikért pedig egy 8 megapixeles kamera felel. A Narzo 30A 32GB és 64 GB-os verziókban választható, az előbbihez 3GB, az utóbbihoz 4GB RAM jár.

Ezzel szemben a Narzo 30 5G ugyan "csak" 5000 mAh-s akkumulátorral támad, viszont ebbe a modellbe nevéhez hűen már 5G modul is került. A telefon arányaiban jóval drágább a Narzo 30A-nál, de még így is csak 219 dollárt kérnek érte (kizárólag az Aliexpressen árulják). A bátrabb árcéduláért cserébe ehhez már 90 Hz-es, 6,5 hüvelykes kijelzőt is kapunk, 48 megapixeles fő kamerával és 16 megapixeles szelfi lencsével. Az 5G-s kapcsolatról a MediaTek Dimensity 700U chip gondoskodik.

A Narzo 30 5G kapcsán fontos megjegyezni, hogy ez a telefon nem azonos a Realme februárban bemutatott Narzo 30 Pro 5G nevű modelljével, ami a specifikációkból is kiderül. A Narzo 30 Pro 5G-ben ugyanis Dimensity 800-as modem dolgozik, és a kijelzője is 120 Hz-es képfrissítéssel bír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.