Hirdetés

Brutális mobillal újít csütörtökön a HTC



|

Szinte biztosan megérkezik Európába is az LTE-kompatibilis Thunderbolt.

Hirdetés

A HTC még karácsony előtt megkezdte a következő csúcskészülékének promótálását, amelyről jelenleg hivatalosan csak annyit lehet tudni, hogy támogatja a negyedig generációs mobilhálózatokat, és január 6-án fogják bemutatni - vélhetően az idei Consumer Electronics Show első napján.

 

HTC Thunderbolt
HTC Thunderbolt

 


Decemberben ennél többet nem tudtunk meg a mobilról, azonban mára érkezett néhány pletyka: ezek szerint a telefon Thunderbolt névre hallgat, ráadásul egy Qualcommtól származó kétmagos processzorral szerelték fel, amely 1,2 gigahertzen ketyeg. Az ismeretlen felbontású érintőkijelzője 4,3 col átlójú, a hátlapi kamera 8, míg a videotelefonálásra használható előlapi szenzor 5 megapixeles.


A kompatibilis hálózatok listája kellemesen hosszú: elvileg támogatja a GSM/GPRS/EDGE-et, a HSDPA/HSUPA-t, és az LTE-t is, továbbá a Bluetooth/Wi-Fi duót sem nem hagyták ki belőle. A Google Android 2.3 operációs rendszerrel érkező Thunderbolt képes HD1080p-s videók valós idejű felvételére és lejátszására, továbbá a 16 GB szabadon felhasználható háttértára akár 128 gigás microSDXC-kártyával is bővíthető.


A fenti kép tanúsága szerint Európában az O2, és a Vodafone kínálatában mindenképp elérhető lesz a telefon, bár egyelőre a hírben felsorolt értesüléseket érdemes fenntartásokkal kezelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.