Hirdetés

Brutális okostelefon az Acertől



|

Szinte mindenből a legjobb jutott a Streambe.

Hirdetés

Az Acer tegnap bejelentette a Stream névre hallgató, felsőkategóriás okostelefonját, amely akár a Samsung Galaxy S-t is megszorongathatja. Érdekessége, hogy a gyártó biztosra ment: szinte mindenből - legyen az hardver, szoftver, vagy szolgáltatás - a rendelkezésre álló legjobbat építette a mobilba.

 

Acer Stream
Acer Stream

 


Kezdjük az érintőkijelzővel: a 3,7 colos panel AMOLED-típusú, kapacitív és multitouch, a felbontása 480×800 pixel. A kamera 5 megapixeles, autofókuszos, de meglepő módon vaku nem került a szenzor mellé, és videotelefonálásra sincs lehetőség.


Az 1 gigahertzes Qualcomm Snapdragon processzornak köszönhetően a Stream akár HD720p-s felbontásban is képes videót rögzíteni, az erőteljes CPU mellé pedig 512 MB RAM, és ugyanennyi ROM társult. Ha már itt tartunk: a szabadon felhasználható háttértár kapacitása 2 GB, amelyet legfeljebb 32 GB-os microSD-vel lehet bővíteni.

 

Acer Stream
Acer Stream

 


Alapvetően négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik, de támogatja a 7,2 megabites HSDPA-t, és a 2 Mb-es HSUPA-t. Rövid hatótávolságú kapcsolatok tekintetében is ilyen jó a helyzet: van Bluetooth 2.1, és Wi-Fi 802.11 b/g/n-vezérlő - utóbbi ráadásul támogatja a DLNA-t, és az uPnP-t is.


Hardveres extrái közt megemlítendő az A-GPS, az RDS-es FM-rádió, a gyorsulás- és távolságérzékelő, a HDMI-csatlakozó, és a szabványos hangkimenet. A Stream jelenleg Google Android 2.1 operációs rendszert futtat, amelyen az Acer saját, Touch 3D kezelőfelületének 4.0-ás verziója teljesít szolgálatot.

 

Video Recensione Acer Stream da batista70phone from batista70phone on Vimeo.


A készülék méretei: 119,5 x 63 x 11,2 mm, a tömege az 1400 milliamperes akkuval együtt 140 gramm. Egyelőre nem tudni, hogy mikortól, hol és mennyiért lesz kapható a Stream.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.