Hirdetés

Bruttó 199 euróért ad prémium mobilt a Huawei



|

Alumínium ház, nyolcmagos processzor és 2 GB RAM az új Honorban.

Hirdetés

A világ első számú mobilgyártójának címére pályázó Huawei ma bejelentette, hogy még június során Európában is megkezdődik a kedvező áron sokat adó Honor 5C forgalmazása. A Huawei márkanév nélkül forgalomba kerülő készülék bruttó 199 euróért, azaz nagyjából 62 ezer forintért kerül a kereskedések polcaira.


Hirdetés


Ennyi pénzért cserébe igencsak villantós eszközről van szó, az alumínium borítású Honor 5C a szokásos fekete és fehér mellett arany színárnyalatban is kapható lesz. Az IPS érintőkijelzője 5,2 hüvelykes és 1920×1080 pixeles, az előlapi kamerája 8, míg a hátlapi autofókuszos és vakus képalkotó egysége 13 megapixeles.


A telefon 16 nanométeres HiSilicon Kirin 650 lapkakészletében nyolc processzormag található, 2× 4 magos kialakításban, az összes mag Cortex-A53 típusú. Az SoC mellé 2 GB memória és 16 GB microSD-vel bővíthető háttértár került.



Az akkus üzemidővel sem lesz probléma, ugyanis 3000 milliamperes telep került az Android 6.0 rendszer és Emotion UI 4.1 kezelőfelület kombóját kínáló készülékbe. A mobil támogatja az LTE hálózatokat, szimultán két nano-SIM kártya kezelésére is képes


Sajnos ujjlenyomat-olvasót és NFC-t nem kínál a Honor 5C európai változata, de az ár-érték aránya ezen hiányosságok ellenére is kiemelkedő.


(Forrás: Android Central, PhoneArena, Honor)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.