Hirdetés

Buborékokkal kísérletezik a Nokia



|

Új funkciókkal hivatott ellátni a Symbian lezárt kezdőképernyőjét a Bubbles.

Hirdetés

A Nokia Beta Labs oldaláról már letölthető egy új kísérleti alkalmazás a Symbian^3 operációs rendszert futtató mobilokra, amely segítségével lehetőség nyílik parancsikonokkal ellátni a készülékek lezárt kezdőképernyőjét.

 


A koncepció lényege, hogy az eddig csak a képernyőzár feloldására használható felületen buborékok jelennek meg az alkalmazás gomb lenyomására: a központi elem természetesen a feloldásra használható buborék, azonban az egyéb ikonokat erre ráhúzva azonnal elérhetőek egyes funkciók - bővebb magyarázatért érdemes megnézni a fenti rövid videót.


Fontosabb kiegészítő buborékok: új üzenetek megtekintése, mulasztott hívások listája, zenelejátszó kezelése, profilválasztás, gyorstárcsázás három személyig, vaku aktiválása (elemlámpa funkció), háttérkép cseréje.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.