Hirdetés

CeBIT: BenQ-Siemens P51 - GPS, WiFi, VoIP



|

Hirdetés

A mobiltelefonban lévő adatokat pillanatok alatt össze tudjuk egyeztetni a számítógépen lévőkkel, elektronikus leveleinket pedig folyamatosan tudjuk ellenőrizni a P51-gyel, hogy szükség esetén azonnal válaszolhassunk rájuk. A készüléket az irodában, a vasútállomáson illetve a repülőtéren is használhatjuk, és a fontos üzleti találkozók előtt végső módosításokat végezhetünk a Power Point-ban elkészített előadásanyagunkban. Az okostelefonban lévő GPS-nek köszönhetően a P51 navigációs eszközként is funkcionál. Az adatokat QWERTY billentyűzeten vagy érintőképernyőn vihetjük be a készülékbe, amellyel Bluetooth-on, USB-n valamint WLAN-on keresztül csatlakozhatunk a hálózatra. A világhálóra kapcsolódva a P51-gyel internetes hívásokat is bonyolíthatunk. A telefon széleskörű multimédiás alkalmazásai között találjuk az 1,3 megapixeles kamerát és a 3D-hangzással valamint hangszínszabályozóval rendelkező zenelejátszót. A funkciók tárházát tovább növelhetjük SDIO-kártyák segítségével.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.