Hirdetés

Cowon: majdnem tablet lett a PMP-ből



|

Akár HD1080p-s tartalmat is képes külső megjelenítőre küldeni a médialejátszó.

Hirdetés

A Cowon bemutatta legújabb hordozható médialejátszóját, amely a V5W HD típusjelzést kapta. Érdekessége, hogy fel lett szerelve HDMI-kimenettel is, és akár HD1080p-s videókat is képes külső megjelenítőre szaggatásmentesen kiküldeni.

 

 


A készülék rezisztív érintőkijelzője 4,8 col átlójú, a panel felbontása 800×480 pixel. Sajnos az elavult Windows CE 6 operációs rendszer erősen behatárolja a PMP felhasználási lehetőségeit, de a Wi-Fi-vezérlőnek köszönhetően akár internetezésre is alkalmas.


Összesen háromféle fő verzió létezik a V5W HD-ből, természetesen a beépített, és mellesleg nem bővíthető háttértár szerint: 8/16/32 gigabájtos változatok közül lehet válogatni, igény és pénztárca szerint. Nem tudni, hogy az akkumulátor pontosan milyen kapacitású, de a gyártó szerint akár 10 órán át is képes videókat lejátszani, de a 45 órányi zenehallgatás sem elképzelhetetlen. Egyelőre nincs információnk az esetleges hazai forgalmazásáról, és az ára sem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.