Hirdetés

Critical Mass táblagéppel? Jön a Galaxy Tab bicikli



|

Nem igazán értjük, miért jó egy kerékpár vázára akasztott Samsung Galaxy Tab 10.1-es táblagép, de már kereskedelmi céllal is gyártják, szóval biztos van benne valami.

Hirdetés

 

A koreai 14 Bike Co kerékpárokkal foglalkozó vállalat úgy gondolta, hogy egy táblagéppel felszerelt bicikli egészen biztosan megnyitja majd a pénztárcákat, ennek köszönhetően kereskedelmi forgalomba is hozzák az eredetileg koncepcióként bemutatkozott Samsung Galaxy Tab kerékpárt.

Nem nagyon világos, hogy mi olyan vonzó egy átlagos, fémvázas biciklire erősített táblagépben, de a 14 Bike Co biztosan tudja a választ. Az alvázon lógó tablet ugyanis teljesen használhatatlan menet közben (pedig azért egy navigációs szoftver még akár jól is jöhetne a sportosabb geekeknek), de legalább kellően feltűnő ahhoz, hogy minden járókelő nyugtázza: mi vagyunk olyan menők, hogy egyszerre tekerünk a szabadban, de bármikor beugrunk a virtuális világba is, ha olyan a helyzet.

A gép egyébként a tokkal együtt egyetlen mozdulattal lepattintható a kerékpárról, súly szinte semmi, tehát nem is zavarja az embert, de ezen túlmenően sok pozitívumot nem lehet elmondani róla. Azon túlmenően, hogy a Samsung Galaxy Tab 10.1 eleve jó táblagép, biciklivel is szép, ha lehet kapni egyáltalán (Apple ugyebár). Az árcetli egyelőre nem ismert, de leleményes értékesítési menedzserek talán látják a lehetőséget abban, hogyan lehet egy betiltott táblagépet sportszerként eladni - a többit majd meglátjuk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.