Hirdetés

Csak jövőre jön a Windows 10 Mobile frissítés



|

A Microsoft eredetileg még decemberben meg kívánta kezdeni a terjesztést.

Hirdetés

Rossz hírrel szolgálhatunk a Microsoft és Nokia márkajelzésű Lumia mobilok tulajdonosainak, ugyanis idén már biztosan nem fog megjönni a Windows 10 Mobile frissítés az okostelefonjaikra. Egyes készülékek esetében természetesen jó ideje át lehet váltani a Windows Phone 8.1 rendszerről a Windows 10 Mobile Insider Preview béta változatra, ám ezt csak a kalandoknak ajánljuk, hiszen még elméleti garancia sincs a szoftver megfelelő működésére.

Hirdetés


A Microsoft tájékoztatása nem bővelkedik a konkrétumokban, pusztán annyit közölt a vállalat, hogy a stabil Windows 10 Mobile csak 2016 elejétől kezdődően válik majd elérhető a kiválasztott modellekre. A megfelelő okostelefonok köréről sincs még végleges lista, azonban a friss rendszer elvileg csak a minimum 8 GB beépített háttértárral rendelkező Lumiákra lesz telepíthető, amely alapvetően kizár számos olcsó és népszerű modellt.


(Forrás: The Verge, ZDNet)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.