Hirdetés

Csalódtunk a Facebook Home-ban



|

Az elemzők szerint a fogyasztók nem kapkodnak majd az androidos élményért.

Hirdetés

A Facebook hiába mutatta be végre a várva-várt mobilmegoldását, a Home-ot, az androidos újdonságért úgy tűnik, senki nem rohan majd. A Salorix elemzőcég által gyűjtött twitteres adatok szerint a Facebook Home megítélése a semleges és a negatív között van valahol. Sokakat az adatbiztonság kérdése aggaszt.

Az új szoftver gyakorlatilag egy felhasználói felületként funkcionál Androidon, ami viszont probléma, hogy aki fizikailag hozzáfér a telefonunkhoz, az azonnal használja is a közösségi fiókunkat: állapotfrissítést közölhet, lájkolat, böngészhet.

A Twitter közössége egyértelműen egy önálló készülékre számított a sokáig elhúzódó pletykák után, de ezzel nem voltak egyedül. A Home app gyakorlatilag mindenkiben csalódást keltett ennyi szó-beszéd után egy Facebook-telefonról. 

A tweetek 45 százaléka a bejelentésről szólt, és a média követte el - újabb 25 százalék pedig ezek újratweetelése volt. A Facebook Home-ra optimalizált első okostelefon az HTC nevéhez fűződik, és HTC First néven ma mutatkozik be az AT&T-nél, valamint a Google Playen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.