Hirdetés

Csúszik a Galaxy S6 frissítése



|

Muszáj finomítani a Galaxy S6 szériára szánt Nougaton, ezért a frissítés csak később válik elérhetővé.

Hirdetés

Nem is olyan régen hallottuk azt, hogy a Samsung Galaxy S6 és a Samsung Galaxy S6 edge készülékek korábbi zászlóshajóhoz méltóan az elsők között, még február vége előtt frissülnek az Android Nougat verziójára. Sajnos a csomag még nem érkezett meg a készülékekre, pedig már március van. 

Hirdetés

A Samsung brit leányvállalata szerint mindkét modellnél el kellett tolni a frissítést, ugyanis annak a minőségét tovább kell ellenőrizni. Mindez azt jelenti, hogy a Nougat valamilyen kellemetlen működési hibát okoz a Galaxy S6 szérián, ezért tovább kell finomítani a rendszert. 

A Samsung nem tudta megmondani, hogy mikorra készül el a frissítés, de remélhetőleg gyorsan megoldódnak a problémák, és nem jelentkeznek hibák vagy csökkent üzemidő a frissítés után sem. 

Mivel a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge már 2 éves készülékek, ezért biztosra vehetjük, hogy a Nougat az utolsó frissítés, amit megkapnak. Ide sorolandó a Galaxy S6 edge+ is. Ettől függetlenül a biztonsági javítások a jövőben is érkeznek majd a készülékekre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.