Hirdetés

Cyber-shot - fotóskészlet a Sony Ericssontól



|

A Sony Ericsson ma jelentette be a speciálisan Cyber-shot telefonok számára kialakított IPK-100 fotós telefonkészlet megjelenését.

Hirdetés

A formatervezett Cyber-shot védőtok övre csatolva, vagy a táskában hordva is megvédi a telefont a sérülésektől. A mini fotóállvány pedig a beállított fényképek készítésekor lesz nagy segítség, hiszen az állványt a stabilitás érdekében rugalmas lábakkal és csúszásgátló talpakkal szerelték fel. Az IPK-100 fotós telefonkészlet 2007. második negyedévétől kezdve világszerte kapható lesz. Az IPK-100 röviden: Név: IPK-100 fotós telefonkészlet A készlet tartalma: Védőtok, állvány, állványcsatlakozó, övcsat Az állvány mérete: Magasság: 97 mm A védőtok súlya: 49 gramm A védőtok színe: Fekete (a védőtok belseje: kék) Kompatibilitás: Minden Sony Ericsson Cyber-shot telefon

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.