Hirdetés

Decemberre tippelik a Huawei Mate 9-et



|

Kirin 960-as SoC-t és dupla, 20 megapixeles kamerákat kaphat a Huawei közelgő újdonsága.

Hirdetés

Kínai értesülések szerint a Huawei Mate 9 a jelenlegi mezőny egyik legerősebb készüléke lesz. 

Hirdetés

Az év vége előtt várható okostelefon ezt többek között a házon belüli fejlesztésű Kirin 960-as SoC-nek köszönheti. A lapkakészlet 16 nm-es gyártástechnológiával készül, és nyolc darab Cortex-A73-as processzormaggal dolgozik. 

A készülék hátuljára két darab 20 megapixeles kamera kerül, így a Huawei tovább viszi a P9 újítását. A színes és fekete-fehér módban dolgozó kamerák optikai képstabilizálással is rendelkeznek. 

A Weibón egy kedvcsináló is felbukkant az eszközhöz, azonban a képen még a Huawei Mate 8 látható. Emiatt egyelőre nem is kell találgatni, hogy a szivárgás a valódi modellt érinti-e. 

Érdekesség, hogy áprilisban egy elemző, Pan Jiutang decemberi megjelenést, Kirin 960-as SoC-t és dupla 20 megapixeles kamerát jósolt a Huawei Mate 9-nek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.