Hirdetés

Döcögnek a Galaxy S7 lassított videói



|

Kellemetlen hibára panaszkodnak a felhasználók.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S7 egyike azon kevés készüléknek, amelyik képes 240 fps-sel rögzíteni a lassított videókat. 

Hirdetés

Ezen a listán a Galaxy S7 edge, a Google Nexus 6P és a legújabb iPhone-ok szerepelnek még. Sokan kedvelik ezt a funkciót, azonban a Samsungnak akadt egy kis javítanivalója. 

A Galaxy S7 készülékek tulajdonosai arra panaszkodnak, hogy a lassított felvételeik akadoznak. Mivel egyre több embernek van ilyen okostelefonja, ezért az is kiderül, hogy elsősorban a Snapdragon 820-as processzorral szerelt verziókkal van baj. 

A Galaxy S7 edge tulajdonosai nem jeleztek hasonló kellemetlenségeket. 

A Samsung vélhetően már vizsgálja az ügyet, és remélhetőleg lesz egy szoftverfrissítés, ami minden gondot megold. Addig sajnos nem sokat lehet tenni - legfeljebb annyit, hogy ha valaki microSD-re rögzíti a videókat, akkor a memóriakártyából egy nagyon gyors modellt használjon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.