Hirdetés

Drága móka lesz idén csúcstelefont venni



|

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Samsung Galaxy S8 ára is emelkedik (valamint az iPhone 8 és az LG G6 modelleké, az elődök árához mérten).

Hirdetés

Amikor korábban valaki 849 dolláros indulóárat tippelt a Galaxy S8-nak, még nem vette mindenki komolyan az információt. Azonban azóta egyre több hasonló jelentés futott be

Hirdetés

A múlt hét végén egy ukrán kereskedő adatbázisában bukkant fel 950 és 1050 dollárnak megfelelő összegért a Galaxy S8 és a Galaxy S8+. 

Persze kár lenne az effajta szivárgásokat biztosra venni, főleg, mivel az ilyen tweeteket általában szerkesztik és törlik is. Azonban egy másik, kínai forrás is 885 dollárra tette a Galaxy S8 alapárát. Ugyan a vételár országonként eltérhet, de a szivárgások jelzik, hogy a Galaxy S8 ára emelkedik majd a tavalyi zászlóshajóéhoz mérten. 

A helyzetről nem a Samsung tehet. A jelentések szerint az OLED-képernyős iPhone 8 vételára 1000 dollár fölé emelkedik, és az LG is emeli a G6 árát. A dél-koreai gyártó előre kijelentette, hogy az Apple és a Samsung is árat emel majd. 

Miért tesz így minden cég? A hajlékony OLED-képernyők és a dupla kamerás modulok felárat jelentenek a gyártásban, amit a jelek szerint idén teljes mértékben a felhasználók fizetnek meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.