Hirdetés

Dual-Mode Tuner a Sharptól



|

VA3B5EZ915 tuner a világon először képes DVB-H és T-DMB földi digitális sugárzás vételére.

Hirdetés

Japánban a tavalyi év áprilisában kezdődött el a One-Seg földi digitális sugárzás mobil eszközökhöz. A teljes japán belföldi One-Seg kompatibilis mobiltelefon szállítás a becslések szerint ez év nyaráig meg fogja haladni a 10 millió darabot. Nemzetközileg már megkezdődtek hasonló szolgáltatások, beleértve a DVB sugárzást Európa különböző területein, valamint T-DMB sugárzást Koreában és Európa néhány részén. A földi digitális sugárzás mobil eszközökhöz piac várhatóan növekedni fog Japánon kívül is.

 

A tuner modult mobil eszközökbe építik be, főleg mobiltelefonokba. Ennek megfelelően a gyártók elvárása ezeknél az alapvető fontosságú alkatrészeknél a kompakt méret, a vékony forma és az alacsony energia felhasználás.

 

sharptuner.jpg

 

 

Ezen igényekre reagálva a Sharp olyan chip készleteket fejlesztett ki, amelyek kompaktabbak, vékonyabbak, és kevesebb energiát fogyasztanak.

 

Az eredmény a dual-mode tuner modul, amely támogatja mind a DVB-H mind a T-DMB sugárzást, és az iparág legalacsonyabb energia felhasználását produkálja.

 

 

Főbb jellemzők:

  • A világon elsőként képes mind DVB-H, mind T-DMB sugárzás vételére.
  • Az iparág legalacsonyabb energia felhasználása.(43 mW)
  • Kompakt, vékony profil méret. (8.0 x 8.0 x 1.25 mm)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.