Hirdetés

Dupla SIM-es mobil a Samsungtól



|

A B7722 a koreaiak első készüléke, amely két SIM-foglalat mellett 3G-képes is.

Hirdetés

A Samsungtól már jó néhány két SIM-kártya fogadására is alkalmas mobiltelefont láttunk, azonban a most Svédországban bejelentetett B7722 az első, amely emellett mobilnetezésre is alkalmas. Az ára kártyafüggetlenül 4000 korona, ez átszámítva majdnem 117 ezer forintot jelent.

 

Samsung B7722
Samsung B7722

 

Specifikációi alapján inkább tömegmobil: az érintőkijelzője 3,2 colos, a panel felbontása 240×320 pixel. Az autofókuszos kamerája legfeljebb 5 megapixeles fotók készítésére alkalmas, de szerencsére egy LED-es vakuval is ki lett egészítve.

 

Mobilnetezés esetén a maximális letöltési sebesség 3,6 megabit, azonban a második SIM-kártya csak GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik - a HSDPA nem támogatott az esetében. A Bluetooth 2.1-en kívül Wi-Fi-vezérlő is került a telefonba, további extrái közt megemlíthető a TouchWiz-kezelőfelület, és az FM-rádió.

 

A szabadon felhasználható háttértár kapacitása 200 megabájt, a bővítése legfeljebb 16 GB-os microSD-vel lehetséges. Egyelőre nem tudni, hogy a Samsung hazai leányvállalata tervezi-e a B7722 magyar piacra való bevezetését.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.