Hirdetés

Egy Tesla gázolását is túléli a Samsung Galaxy S5



|

Hiába műanyag a Samsung Galaxy S5, jól szerepelt a törésteszten.

Hirdetés

A Samsung következő zászlóshajójával, a Samsung Galaxy S5-tel kapcsolatban a legtöbben azt remélték, hogy végre fém házat kap. Ez ugyan elmaradt az újítások listájáról, az HTC pedig hozta az elvárást a One M8 burkolatával, a Samsung telefonnal még sincs különösebb probléma. 

Hirdetés

Az egyik legújabb töréstesztben meggyőződtek róla, hogy a Samsung Galaxy S5 a műanyag burkolata ellenére igenis remekül van összerakva. Miután három különböző magasságból is a földhöz vágták, a készülék teljes mértékben működőképes maradt, és a széleit, valamint a hátlapot kivéve igazából össze sem tört. A végső próbát ugyanakkor egy több mint 2 tonnás elektromos autó, egy Tesla Model S jelentette a Galaxy S5 számára. 

Bár az okostelefon hátlapja használhatatlanná vált, a kamera és a pulzusmérő szintén eltört, a kijelzőnek nem lett baja, és maga a telefon is teljesen működőképes maradt, az ujjlenyomat-olvasóval együtt. 

Ez történik tehát a Samsung Galaxy S5-tel, ha véletlenül egy Tesla Model S alá dobjuk:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.