Hirdetés

Egyelőre nem tűnik világmegváltónak a Galaxy S7



|

Márciusban mutatkozhat be, nyomásérzékeny kijelzővel.

Hirdetés

Néhány éven át az okostelefonok iránt érdeklődőket az Apple és Samsung, az iOS és Android csatája kötötte le. Persze úgy két-három évvel ezelőtt kissé ellaposodott a rivalizálás, lévén a vállalatok már nem tudtak évről-évre hihetetlen nagy fejlődést felmutatni a csúcskategóriás készülékeikben, a megszokott forradalmak helyét a fokozatos evolúció vette át.

Hirdetés


A két gyártó közül következőre a Samsung fog új csúcskészülékekkel előállni, méghozzá ha minden igaz, akkor a márciusi Mobile World Congress mobilos szakkiállításon mutatkoznak majd be a Galaxy S7 és Galaxy S7 Edge készülékei. A The Wall Street Journal beszámolója szerint nem kell eget rengető fejlesztésekre számítani: az Apple 3D Touch után szabadon mindkét készülék a nyomás érzékenységét megállapítani képes kijelzőt kaphat, továbbá a "sima" S7 modellbe visszatérhet a microSD foglalat is.


A beszámoló alapján a friss ajánlatok a jelenlegi S6 és S6 Edge modellekhez hasonlóan nézhetnek majd ki, vizuálisan inkább csak az USB Type-C csatlakozójuk alapján lehet majd könnyedén beazonosítani az új modelleket. Viszont érdekes, hogy a források szerint a Samsung mérlegeli a dedikált retinaleolvasó beépítését is, ez kiegészíthetné a meglévő ujjlenyomat-olvasót.


(Forrás: Ars Technika)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.