Hirdetés

Egyre népszerűbb az app, amivel pofonegyszerűen el tudjuk távolítani a kínai alkalmazásokat mobilunkról



|

A Remove China Apps használatával nagyon könnyen letörölhetjük az ázsiai országból származó alkalmazásokat.

Hirdetés

Az évek során elképesztően sok app jelent meg a különféle mobilos áruházakban, és bizony rengeteg olyan van közöttük, amelyik mögött egy-egy kínai vállalat áll. Bizonyos okok miatt pedig sokan nagyon nincsenek kibékülve a távol-keleti országból származó alkalmazásokkal, de most itt egy megoldás, ami egyértelműen hasznos lehet ezeknek a felhasználóknak.

Hirdetés

Megjelent az androidos Google Play Store-on egy Remove China Apps nevezetű alkalmazás, ami pofonegyszerűen felismeri a telefonon lévő, Kínából származó appokat, amiket aztán könnyedén mind le is törölhetünk. Az időközben elég népszerűvé vált alkalmazást egy indiai startup, a OneTouch App Labs készítette oktató jelleggel, és senkit nem bátorítanak arra, hogy valóban töröljék is a felismert programokat.

Egyébként nem száz százalékosan garantált, hogy pontosan működik a Remove China Apps, de ez azért még így is egy elég érdekes megoldás arra, hogy megismerjük, honnan származnak egyes appok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.