Hirdetés

Elegáns alapmobil a Nokiától



|

Vakus kamera és HSDPA modem került a telefonba.

Hirdetés

A Nokia láthatóan komolyan gondolja az alapmobilok piacán való erős jelenlétet, ám az érintős készülékekre tervezett új Asha operációs rendszere mellett most megerősítette, hogy a teljesen hagyományos készülékek terén sem feltétlenül csak a kötelezőt kívánja hozni.

Hirdetés


A vállalat orosz szárnya tegnap bejelentette a Nokia 515 modellt, amely funkcionalitásra és megjelenésre egyaránt kiemelkedik a tömegből. Legfőbb technikai érdekességeinek a 3G/HSDPA modem, a kijelzőt védő Gorilla Glass 2, továbbá a vakuval is kiegészített, 5 megapixeles hátlapi kamera nevezhetőek.


Az S40 kezelőfelületű telefon további specifikációi: 2,4 colos és 320×240 képpontos kijelző, Bluetooth 3.0, microSIM, 256 MB háttértár, microSD foglalat, microUSB, opcionális dupla SIM, 1200 milliamperes akku, akár 38 napos készenléti idő, maximum 10,4 órányi beszélgetési idő, 101 grammos súly, 114 × 48 × 11 mm-es méret.


A készülék szeptember során elsőként Oroszországban, Németországban, Svájcban és Lengyelországban válik elérhetővé, méghozzá adók és egyebek nélkül 115 eurós (~35 ezer forintos) kártyafüggetlen áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.