Hirdetés

Elegáns droiddal ront Európára a Panasonic



|

Egyelőre keveset lehet tudni a márciusban érkező, NFC-képes mobilról.

Hirdetés

A japán gyártó nemrégiben bejelentette, hogy okostelefonjaik hazájukban elért sikerein felbuzdulva jövőre vissza kívánnak térni a nemzetközi mobilos piacra is. Ennek komolyságát alátámasztva tegnap félig-meddig bemutatták a képeken látható készüléket, az egyelőre nevesincs megoldás jövő márciusban elsőként Európában kerül majd forgalomba.

 

 


Sejthető módon rendkívül kevés specifikációját osztották meg a Panasonic sajtósai: a csepp- és porálló eszközbe 4,3 col átlójú és 960×540 pixeles OLED érintőkijelző fog kerülni, a vásárlók pedig csak fekete és ezüst borítással szerezhetik majd be.

 

 


A renderek tanúsága szerint a hátlapi kamerája mellől a japán mérnökök meglepő módon lespórolták a vakut, továbbá vélhetően videocsevegésre sem lesz alkalmas mobil, viszont az NFC-t biztosan támogatni fogja. Remek kérdés, hogy a Google rendszerének melyik verziójával kerül majd piacra a karcsú készülék, a felső képen látható prototípuson Gingerbread fut, ám nem elképzelhetetlen, hogy a viszonteladókhoz már Ice Cream Sandwich-csel előtelepítve érkeznek majd meg a végleges modellek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.