Hirdetés

Elérhető a fejlesztők számára az iCloud



|

Ezzel párhuzamosan az extra tárhelyek árai is napvilágra kerültek.

Hirdetés

Az Apple még az iOS 5 bemutatásakor rántotta le a leplet a régóta pletykált iCloud szolgáltatásáról, amely segítségével a felhasználók szinkronizálhatják majd a különféle almás eszközeik közt a naptárbejegyzésieket, a névjegyeiket, a levelezésüket, és az iWork dokumentumaikat. Ezen felül az ügyfelek akár 22 ezer zeneszámot is tárolhatnak majd a cég felhőjében, az 5 GB szabadon felhasználható tárhely pedig csak hab a tortán.

 

 


A Mobile Me-t váltó szolgáltatás a széles közönség számára az iOS 5 debütálásakor válik majd elérhetővé, ám addigra megérkezhetnek az App Store-ba az ebben rejlő lehetőségeket kihasználni képes alkalmazások, hiszen az Apple tegnap végre megnyitotta az iCloud kapuit a regisztrált fejlesztők előtt.


Ezzel párhuzamosan az almások nyilvánosságra hozták az extra tárhelyet igénylő felhasználók által választható opciókat: éves szinten plusz 10 GB kapacitás 20 dollárba, 30 gigabájt 40 dollárba, míg 50 giga 100 dollárba fog kerülni, kerekítve ilyen sorrendben 3800/7500/18900 forintokról van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.