Hirdetés

Elindult a nyári telefonszezon



|

Markánsan emelkedett júniusban az aktív ügyfelek száma.

Hirdetés

Január óta folyamatosan csökkent hazánkban a meglévő mobil-előfizetések száma, amely egy ennyire telített piacon teljesen normális. Ettől függetlenül a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság adatai szerint júniusi 68 ezres csökkenés után is még mindig 11,704 millió előfizetés volt érvényben, így egyelőre nem fog megállni a folyamat.

 

 


Részben a nyári szabadságolásoknak, és tanítási szünetnek köszönhetően emelkedett az utolsó három hónapban a hívást indítók és/vagy fogadók (aktívak) tábora, 12 ezres plusszal 10,959 millión tetőzött az érték. A 100 főre jutó SIM-ek száma egy hónap alatt 118-ról 117,4-re csökkent.

 

 


A szolgáltatók aktív ügyfelek alapján számolt piaci részesedése lényegében stagnált az utóbbi hónapokban, júliusban a Vodafone 22,62 százalékot, a Telenor 32,27 százalékot, a T-Mobile pedig 45,11 százalékot hasított ki a telekommunikációs tortából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.