Hirdetés

Elképesztő siker a Mi 5, a Xiaomi nem bírja a tempót



|

A Xiaomi képtelen kiszolgálni a hatalmas érdeklődést.

Hirdetés

Egy kicsit több mint egy hét telt el a Xiaomi Mi 5 csúcskészülék bemutatója óta, és az eszközt már most elsöprő sikerként kell kezelni. 

Hirdetés

Kínában az első villámeladások előtt majd 17 millióan regisztráltak a készülékért. Természetesen percek alatt elfogyott

Bár a gyártó mindent megtett, hogy elegendő készlettel várja a rajtot, a jelek szerint a legtöbb felhasználónak még hónapokig kell várni, mire hozzájuthat egy Mi 5-höz. 

Ezúttal a Standard és a High kiadásokhoz lehetett hozzájutni, ezek 3 GB RAM-ot és 32 vagy 64 GB tárhelyet kínálnak. A 4 GB memóriával és 128 GB tárhellyel szerelt kerámia hátlapos változatról nem tudni, mikortól lesz kapható. A két kisebbik modell mindenesetre 1080p-s, 5 hüvelykes kijelzőt és csökkentett teljesítményű Snapdragon 820-at tartogat. 

Az Economic Daily értesülései szerint a Xiaomi nagyjából 4 millió Mi 5-tel várta a rajtot. Ez legalább négyszer kevesebb, mint amennyire az első napon szükség lett volna. 

A Xiaomi azt kérte a Foxconntól és az Inventectől, hogy fokozzák a gyártást. Ennek ellenére csak az előrendelések teljesítését sem tudják áprilistól vagy májustól hamarabb véghezvinni. 

Sajnos a Mi 5 egyelőre csak Kínában kapható. A legközelebbi vásárlási lehetőség május 8-án lesz, vélhetően szűkös készletekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.