Hirdetés

Elképesztően néz ki a világ első 200 megapixeles szenzorral felszerelt mobilja



|

Kiszivárgott egy videó a Motorola új csúcskészülékéről, a gyártó a jelek szerint nem bánja.

Hirdetés

Rövid, de látványos videón mutatja be a Motorola új csúcskészülékét, az Edge 30 Ultrát... azaz nem is a Motorola: egy kiszivárgott, de láthatóan végleges és hivatalos promóklipről van szó, amelyet Evan Bass publikált a Twitteren, elvileg a gyártó jóváhagyása nélkül. Igaz, a jelek szerint nem bánják különösebben, hiszen nem szedették le, ti is megnézhetitek.

A mobil legérdekesebb újítása - ezt hangsúlyozza a videó is - a világrekorder 200 megapixeles szenzor, illetve az erre épülő, három objektívet tartalmazó sziget a mobil hátlapján. Pontosan nem tudni, melyik milyen látószöget és fényerőt takar, de ránézésre ultranagylátószögű és teleobjektív is megtalálható rajta.

Hirdetés

Az egyperces videóban az Edge 30 Ultra egyéb jellemzőit is bemutatják, ezek pedig:

  • Snapdragon 8 Plus Gen 1 processzor;
  • 125W TurboPower gyorsöltés;
  • pOLED kijelző;
  • Dolby Atmos támogatás.

Megjelenésről még nincs hír, de a tény, hogy fent hagyták a videót, azt jelzi, hogy a közeljövőben piacra is dobhatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.