Hirdetés

Élő fotók: új Sony Ericsson Bluetooth headsetek



|

Hirdetés

A többi vezeték nélküli Sony Ericsson headsethez hasonlóan ezeket a modelleket is Sony Ericsson telefonokhoz fejlesztették ki, de természetesen más gyártók Bluetooth készülékeivel, számítógépeivel és PDA-ival is kompatibilisek. HBH-IV835 Bluetooth Headset - Kis méret, tökéletes hang A HBH-IV835 nemcsak a szemnek tetszetős - ez a stílusos, parányi készülék kristálytiszta digitális hangot nyújt. A fülhorog nélküli, fülbe illeszthető megoldás a fényes fekete, kompakt tollformátumú készülék természetes kiegészítése. A HBH-IV835 egy olyan modern, mégis diszkrét kialakítású készülék, amely a legújabb digitális technológia előnyeit magában hordozza. A digitális jelfeldolgozás (DSP); a gyors, automatikus hangerőszabályzás és a Bluetooth 2.0 kapcsolat azok a műszaki elemek, amelyek biztosítják, hogy a készülék tulajdonosa és a beszélgetőtársa egyaránt érzékelje a hangminőség jelentős javulását. A Sony Ericsson Auto pairing szolgáltatás segítségével a headset a Bluetooth aktiválásával bármelyik kompatibilis Sony Ericsson telefonhoz csatlakoztató. A vezeték nélküli telefonálást az újrahívás funkció teszi még kényelmesebbé. A HBH-IV835 készülék a tiszta digitális hangzás stílusos választása. 2006 második negyedévének közepétől kapható hazánkban.
HBH-GV435 Bluetooth Headset - Tiszta digitális hang, hosszan tartó kényelem A vadonatúj Bluetooth headset mindazok számára nélkülözhetetlen, akik a munkanap jelentős részét telefonhívásokkal töltik. Tartózkodjanak akár nyüzsgő irodában vagy egyéb zajos környezetben, ezzel a headsettel biztosan hangosan és tisztán hallják majd a hívó fél hangját, és ők is tökéletesen hallhatóak lesznek.
A DSP-technológia még élesebbé és tisztábbá teszi a hangot; a gyors, automatikus hangerőszabályzás helyzettől függően, azonnal változtatja a hangerőt, míg a Bluetooth 2.0 kapcsolat a lehető legjobb és legstabilabb kapcsolatot biztosítja a mobiltelefonnal. Az új, diszkrét kialakításnak köszönhetően a készülék szinte láthatatlanul bújik a tulajdonos füle mögé, azaz előfordulhat, hogy a közelben állók akár észre sem veszik, hogy valaki headsetet visel. A készülék annyira kényelmes, hogy könnyű megfeledkezni viseléséről. További funkciók - mint például az Auto pairing és az újrahívás, valamint a kiemelkedő beszélgetési és készenléti idő - gondoskodnak arról, hogy a stílusos, megbízható készülék segítse a mindennapjainkat. 2006 harmadik negyedévének elejétől kapható hazánkban.
HBH-PV705 Bluetooth Headset - Hatékony, vezeték nélküli headset kompakt kialakítással A HBH-PV705 szinte túl jó ahhoz, hogy valódi legyen. Csúcskategóriájú teljesítménye és kicsiny tömege valóban lenyűgöző a maga árszegmensében. Olyannyira könnyű, hogy egész nap kényelmesen viselhető, hosszú beszélgetési idejének köszönhetően pedig a teljes napon át használható. A készülékhez mellékelt pánttal nyakba akasztható. A fülhallgató nem fedi el teljesen a fülnyílást, ezért nem kell levenni a headsetet ahhoz, hogy a közelben lévőkkel beszélni lehessen. A HBH-PV705 készüléknél alkalmazott technológia és kialakítás a Sony Ericsson hosszú éveken át szerzett tapasztalatán és vizsgálati eredményein alapul. A készülék versenyképes áron, kiemelkedő beszélgetési és készenléti idő mellett nyújtja a Sony Ericsson technológiájának összes előnyét tulajdonosa számára. 2006 harmadik negyedévének elejétől kapható hazánkban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.